Футзал. Матч “Спортлідер+” – “Ураган” ледь не завершився трагедією… (ФОТО)

  • На 19-ій хвилині півфінального поєдинку плей-офф футзальної екстраліги між «Спортлідером+» та «Ураганом», що відбувався у Хмельницькому, 19-річний гравець команди іванофранківців Юліан Горбатий зіткнувся з суперником і на деякий час втратив свідомість.

     

    Вболівальникам одразу ж пригадався епізод з Олегом Гусєвим та Денисом Бойком у матчі “Дніпро” – “Динамо”, коли тільки Канкава зміг врятувати життя легендарному “динамівцю”.

     

     

    На щастя, і цього разу обійшлося без летального результату, але для Горбатого гра була закінчена – його відвезли в лікарню. «Юліан Горбатий – живий-здоровий. Це найголовніше. Самі бачили, що сталося. Але зробили рентген і все добре», – зазначив після завершення поєдинку головний тренер «Урагану» Іван Скіцко.

     

    Сама ж гра, яка відбулася 26 квітня, завершилася перемогою хмельничан із рахунком 6:2. Таким чином рахунок в серії став 2:0 на користь «Спортлідера+» (перша гра завершилася з рахунком 1:0). У суботу, 2 травня, «Ураган» спробує відігратися в Івано-Франківську, де відбудеться третій матч півфінальної серії.

    27.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!