У Франківську обрали лауреатів обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики

  • Відбулося засідання комісії з визначення переможців конкурсу на здобуття обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики, співголовами якої є заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький.

    Ознайомившись із творчими роботами, представленими на конкурс, та заслухавши рецензії на них Івана Гриджука – головного редактора Надвірнянської районної газети «Народна воля», члена Національної спілки журналістів України, та Юрія Надольського – головного редактора творчого виробничого об’єднання телебачення «Карпати» Івано-Франківського ОДТРК «Карпати», заступника голови Молодіжної ради обласної організації Національної спілки журналістів України, члени комісії провели таємне голосування. За його результатами, найбільшу кількість голосів у номінації «За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях» отримав творчий доробок члена Національної спілки журналістів України Ярослава Орната (нарис «Лицар без страху і догани», опублікований у газеті «Галичина» №18-19, 6 лютого 2014 року). У номінації «За кращий твір на телебаченні та у сфері радіомовлення» перемогу здобула програма «Україна: вихід до моря» у п’яти частинах, створена творчою групою ОТБ «Галичина» у складі журналіста Ольги Бабій, операторів Тараса Лесика та Андрія Одинокова, а також громадського діяча Василя Скрипка.

    Переможці конкурсу на здобуття обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики отримають грошові винагороди – 5 та 7 тисяч гривень.

    29.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!