Результати судово-психологічної експертизи в розслідуванні масового вбивства в Микуличині

  • За підсумками судово-психологічної експертизи встановлено, що загибла жінка мала окультні переконання та світогляд. Це могло призвести до думок про розширене самогубство, що й відбулося в середині грудня 2014 року в гірському селі Микуличин на Прикарпатті.

     

    Про це розповів прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк, інформуючи про результати розслідування масового вбивства на Яремчанщині.

     

    Жінка захоплювалась окультизмом та магією. Те саме можна сказати й про чоловіка. Це підтверджує наявність літератури з білої та чорної магії. Відсутність комунікативної активності в останні години життя, зокрема під час поїздки у таксі до лісосмуги, свідчить про те, що жінка перебувала в специфічному трансовому стані.

     

    «Виходячи з наявних об’єктивних даних, виявлених під час дослідження, є підстави вважати, що злочин має виражений ритуальних характер із ознаками сектантства та окультизму. Психологічний стан жінки міг спонукати її до навмисного вбивства. Психологічний стан мужчини міг сприяти згоді на вчинення жінкою вбивства його, а також дітей», – зазначив Ігор Настасяк.

     

    Прокуратура закрила кримінальне провадження 30 березня 2015 року в зв’язку зі смертю підозрюваних.

     

    «Ми дали можливість упродовж поточного місяця оскаржити це рішення, про яке були повідомлені родичі тих людей, які загинули. Наразі жодних оскаржень не надійшло», – додав обласний прокурор. 

  •  

    Читайте також:

    Убивство в Микуличині: головний мотив – окультизм, докази – вилучена «чорна» література

     

     

    Нагадаємо: у ніч із вівторка на середу в лісі поблизу Микуличина (Яремчанський район) охоронець місцевого підприємства знайшов п’ятьох убитих – 26-річну Тетяну Власюк, її співмешканця і трьох дітей віком 2, 4 і 5 років. У всіх були виявлені вогнепальні поранення в голову

    30.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!