Іванофранківці написали відкритого листа Олегу Тягнибоку

  • Днями мешканці івано-франківських вулиць Відкрита та Марійки Підгірянки написали відкритого листа лідеру ВО “Свобода” Олегу Тягнибоку. У ньому вони просили головного свободівця звернути увагу на дії однопартійців. Нижче подаємо текст звернення:
    “Шановний друже Олег!
    Звертаються до Вас Ваші однодумці, друзі, виборці з Івано-Франківська (вул.Марійки Підгірянки, вул.Відкрита).
    Просимо звернути увагу на негідні дії Ваших однопартійців (депутата обласної ради від ВО «Свобода» Романа Яковини (фірма-забудівник ПП «САНЛІТ-ЗАХІД») і депутата міської ради від ВО «Свобода» по нашому виборчому округу Ярослава Дубаса).
    Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області від 15.04.2008 року в справі №9/43 частину нашої прибудинкової території через недогляд міської влади віддано ТзОВ «Рембудкомінвест», фірмі, яка має дуже сумнівну репутацію – за нею шлейф судових рішень, кримінальних вироків стосовно керівництва (https://pravoscope.com/act-%D0%A0%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82-q/section-acts), справа № 0910/1-235/2011. У 2013 році цій фірмі із розривом в оренді 1 рік і 8 місяців незаконно продовжили угоду оренди нашої прибудинкової території (напевно, не було часу займатися орендою – директор був під судом (https://pravoscope.com/act-virok-0910-1-235-2011-sabadax-b-v-b-v-20-06-2012-privlasnennya-roztrata-majna-abo-zavolodinnya-nim-s-s).
     
    Взявши в суборенду під забудову цю вкрадену ділянку – нашу прибудинкову територію (Відкрита, 25, М.Підгірянки, 25, М.Підгірянки, 25А), забудівник не зважає, що на цій території наші підсобні приміщеннями, дворові туалети, сараї. Для нього вона – ВІЛЬНА (http://times.if.ua/news/meshkantsi-vulytsi-pidhiryanky-ne-dozvolyly-zabudovnyku-vstanovyty-ohorozhu.html#jp-carousel-32596).
    Для забудівника не має значення, що в результаті його дій постраждає 60 сімей, він нас позбавить світла в наших вікнах, чистого повітря від дерев у дворі, можливостей просто ходити до наших під’їздів – він нас просто виживе з наших квартир. У нас, мешканців навколишніх старих двохповерхових будинків, забудівник Яковина з допомогою нашого депутата Ярослава Дубаса просто «відіжме» наше житло і ми змушені будемо поповнити братство безпритульних на вокзалі. У відеосюжеті «Санліт-захід» просить дозволу на обгородження запланованої скандальної забудови» (http://gk-press.if.ua/node/20738). Зверніть увагу на слова депутата Дубаса про кількість «оброблених» власників квартир.
    Прокуратура міста Івано-Франківська вже розпочала кримінальне провадження за цим фактом незаконної передачі землі (http://paralleli.if.ua/news/53517.html), але влада побавиться у «добрих дядьків» (http://gk-press.if.ua/node/19213), забудівник вивернеться від відповідальності – розкаже про погане сусідство спалених КИМОСЬ сараїв, про сморід із наших туалетів, і ще буде багато версій (http://www.galychyna.if.ua/publication/society/getto-z-poganim-zapakhom/). І нас, жителів із дітьми й родинами, легенько розселять по гуртожитках Івано-Франківська. 
     
    Незважаючи на роботу узгоджувальної комісії (http://kurs.if.ua/news/777_18323.html) нашим активістам уже вручають судові повістки про перешкоджання підприємницькій діяльності (читай останній абзац) (http://times.if.ua/news/meshkantsi-vulytsi-pidhiryanky-ne-dozvolyly-zabudovnyku-vstanov) і сусіди замислюються: навіщо проводили Майдан, Помаранчеву Революцію, акти непокори, якщо місцеві «новоявлені лідери» так душать народ?
    Читаючи пресу за 2013 рік, де фігурує Яковина (http://ankontr.if.ua/?page=zahid_post&p_id=36740),
     (http://versii.if.ua/publikacii/budinok-vchitelya-u-ivano-frankivsku-mega-afera-na-6-mln-grn/), ми віримо, що не будемо обдурені, як власники квартир у тих будинках.
    Виконавчим директором ПП «Санліт-Захід» є Василь Дейчаківський – брат депутата від «Свободи» Ігоря Дейчаківського. Цей чоловік фігурував у іншому будівельному скандалі (http://www.blitz.if.ua/?q=%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%96%D1%97&id=820).
    І читаючи у пресі (http://pravda.if.ua/news-73442.html) відгуки про партію, за яку ми віддали свої голоси, де забудівнику влада дозволила будувати чотири поверхи, а він хоче шість із підземною парковкою, ми багато чого не розуміємо: чи це свідомий геноцид українців (ми ж не зможемо претендувати на елітні квартири на місці наших старих), чи це іменем «Свободи» прикриваються відверті аферисти, які не зупиняться ні перед чим, щоби набити своє пузо грошима, і за гроші продадуть і «Свободу», і свободу, і право українців на ЖИТТЯ.
     
    Із повагою, 60 українських родин,
    Івано-Франківськ,
    вул.М.Підгірянки, 25, Відкрита, 25
     
    P.S.
    У додатках – частина копій інформації про наших шановних депутатів:
    1. http://paralleli.if.ua/news/53517.html Прокуратура розпочала провадження щодо посадовців Івано-Франківської міськради.
    2.  http://www.galychyna.if.ua/publication/society/getto-z-poganim-zapakhom/ «Гетто» з поганим запахом.
    3. http://pravda.if.ua/news-73442.html  Івано-франківських «свободівців» змусили забезпечити людей житлом.
    4. http://ankontr.if.ua/?page=zahid_post&p_id=36740 Битва за простір.
    5.  http://versii.if.ua/publikacii/budinok-vchitelya-u-ivano-frankivsku-mega-afera-na-6-mln-grn/  Будинок учителя у Івано-Франківську: афера ціною шість мільйонів гривень?
    6. http://times.if.ua/news/meshkantsi-vulytsi-pidhiryanky-ne-dozvolyly-zabudovnyku-vstanovyty-ohorozhu.html#jp-carousel-32595 Мешканці вулиці Підгірянки не дозволили забудовнику встановити огорожу.
    7. https://pravoscope.com/act-rishennya-9-43-fanda-o-m-15-04-2008-ne-viznacheno-s Рішенням суду присуджено забудівнику нашу прибудинкову територію, просто без нічого…
    8. http://report.if.ua/lyudy/rejderske-zahoplennya-dvoru-na-pidgiryanky-u-frankivsku-vyvchatyme-specialna-komisiya/ Акція біля міської ради.
    9. http://kurs.if.ua/news/777_18323.html  Захоплення прибудинкової території.
    7.7. Наша прибудинкова  територія із туалетами і сараями
     
    Це собі забудівник  «вділив»
    Нова редакція меж 
    А тут вказано, що земля – вільна від забудови. Угода “Санліт-Захід”
    5.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!