Через надмірну брехню в Росії російський гурт переїхав в Україну

  • Учасники гурту “Токіо” розповіли, що переїхали з Росії в Україну на постійне місце проживання, аби виховувати дітей у демократичному суспільстві.

     

    Про це лідер гурту “Токіо” Ярослав Малий розповів у інтерв’ю “Світському життю”, – передає “Еспресо.TV“.

     

    Музикант українського походження, який тривалий час жив та займався творчістю в Росії, зазначив, що жити в Росії стало неможливо. “Там неможливо знаходитися через ту кількість брехні. Ми вирішили, що нам і нашим дітям буде правильно тут знаходитися, щоб підтримати свою країну, тому що я – громадянин України. А також через дітей, щоб вони росли хоча б у відносно демократичному суспільстві”, – пояснив Малий.

     

    Зараз із восьми дітей Ярослава Малого та його дружини (яка, до речі, росіянка) до Києва переїхало п’ятеро, в Росії залишилось дві дитини, а ще одна в Європі зараз.

     

    Ярослав Малий також анонсував вихід нового альбому, присвяченого нинішнім подіям. “Той альбом, який ми записали в Україні, “Війна і мир” – присвячений подіям, які тут сталися”, – зазначив він. Також гурт зробив два нових треки українською мовою.

     

    Щодо того, що фінансово музиканти значною мірою залежали від російської аудиторії, Малий зауважив: “Для нас те, що ми робимо, ніколи не було тісно пов’язано з фінансами. Нам важливіша ідея. Музика – це наше життя, ми не можемо писати музику окремо від того, як ми живемо та що відчуваємо. Тому ми не хвилюємося стосовно грошей”.

     

    6.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!