“Карітас” оплатив лікування дітей, які постраждали від нещасних випадків (ФОТО)

  • Уже вкотре завдяки фінансовій допомозі благодійної фундації «Люди в потребі» (Німеччина) БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» має можливість допомогти людям, які через  різні життєві обставини опинилися у складному становищі.

     

    Мабуть, найстрашніше, що може спіткати сім’ю, – це несподівана й важка хвороба, яка руйнує всі плани і сподівання, змушує знаходити у собі сили боротися і залишатися оптимістом, надіятися, що все зміниться на краще. У такі хвилини надзвичайно важливо відчути підтримку та розуміння з боку громади та суспільства.

     

    Нещодавно дві сім’ї з Прикарпаття отримали благодійну фінансову допомогу в розмірі 30458,39 грн для оплати лікування та подальшої реабілітації дітей після нещасних випадків. Постраждалі діти – це Аліна Глухова з села Німшин Галицького району, що зазнала тяжкої черепно-мозкової травми через побиття її вітчимом, та Надійка Легоняк із села Гвізд Надвірнянського району, яка зазнала тяжких травм після дорожньо-транспортної пригоди (на фото). Обидві родини пережили страшну трагедію, наслідки якої сьогодні роблять їх безпорадними, адже лікування та реабілітація їхніх дітей вимагає немалих коштів, яких вони, на жаль, не мають.

     

  • Карітас” та рідні дівчаток вдячні благодійній фундації «Люди в потребі» за надану фінансову допомогу, адже це вагома підтримка, яка додає їм надії на краще і здорове майбутнє їхніх дітей.

    7.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!