У Долині п’яні чоловіки на “копійці” врізались у автозаправку

  • Напередодні у Долині водій легковика на швидкості врізався у перешкоду – огорожу на території АЗС. Винуватців дорожньо-транспортної пригоди затримали працівники ДСО.

    Близько другої години ночі наряд Державної служби охорони отримав повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автозаправній станції на вулиці Б.Хмельницького. За кермом «копійки» був 31-річний мешканець села Яворів.

    Прибувши на місце події, працівники міліції виявили автомобіль “ВАЗ 2101” світлого кольору. Водій та пасажир, побачивши правоохоронців, намагались покинути місце аварії, але міліціонери охорони їм перешкодили. Любителів швидкої їзди, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, доставили в Долинську центральну лікарню – для проведення медичного огляду та засвідчення вживання алкоголю, а згодом у райвідділ міліції – для з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди.

    Нагадуємо, що за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння передбачено адміністративну відповідальність. Порушнику загрожує чималий штраф – від 2550 до 3400 гривень, громадські роботи чи адміністративний арешт, або ж позбавлення права керування транспортними засобами від одного до двох років.

     

    Читайте також:

    ДТП на Бельведерській: маршрутка не розминулася з бусом (ФОТО, ВІДЕО)

    День ДТП триває: після зіткнення легковик-ветеран розсипався (ФОТО)

  • Відео з місця жахливої ДТП за участю бетоновоза та рейсового автобуса (ФОТО, ВІДЕО)

     

    Невтішна хроніка: на Колимийщині бетоновоз зіткнувся з рейсовим автобусом, є постраждалі

    7.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!