Джамала презентує пісню на вірші Ліни Костенко

  • 19 червня у київському клубі “Atlas” на сольному концерті Джамала виконає декілька нових пісень, які ще не були представлені.

    «Для моїх шанувальників не секрет, що я зараз активно працюю над четвертим альбомом. Кілька тижнів тому ми вже випустили перший сингл «Очима», на підході дуже особиста композиція «Шлях додому». А ще я написала пісні на вірші Ліни Костенко та Марини Цвєтаєвої. І я збираюся все це показати публіці 19 червня. Це далеко не весь матеріал, але слухачі, які прийдуть цього вечора в “Atlas”, першими почують нові пісні», – каже Джамала.

    Нагадаємо: цього тижня відеокліп Джамали «Заплуталась»потрапив до топ-10 хіт-параду міжнародного музичного телеканалу TMB, де посів дев’яте місце. Про цей кліп сама співачка написала в фейсбуку таке: «До цього я практично завжди була головною героїнею в своїх кліпах. А тут всі переживання композиції відіграють танцюристи. Все передано рухами, жестами, мімікою, і все це зроблено в нестандартній манері. Ця танцювальна постановка, на мій погляд, ілюструє тваринну частину людської натури. Знаєте, коли люди шукають свого «за запахом». Зокрема, я про момент, коли головна героїня хоче відшукати в натовпі людей свого єдиного. Вона намагається зрозуміти, хто він, через запах і дотики. Це схоже на те, що мені розповідали сліпі люди».

    Джамала Jamala

  • 10.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!