Прикарпатські гонщики стали призерами домашнього етапу гірських перегонів “Трембіта-гірська” (ФОТО)

  • У селі Кривопілля Верховинського району відбувся третій етап Чемпіонату України з гірських перегонів “Трембіта-гірська”, а також третій етап національної серії змагань із гірських перегонів серед аматорів “Карпатські вершини” – “Трембіта-гірська”.

     

    Змагання організував Прикарпатський автомобільний клуб у відповідності до вимог Міжнародного спортивного кодексу ФІА та Національного спортивного кодексу ФАУ, а  також за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації  й Верховинської райдержадміністрації. Участь у перегонах взяли представники Київської, Львівської, Дніпропетровської, Закарпатської, Полтавської, Чернівецької та інших областей, – повідомляє прес-служба ОДА

     

    Призерами національної серії змагань із гірських перегонів серед аматорів “Карпатські вершини” стали Ігор Мисик із Калуша, Наговіцин Микола та Наговіцин Руслан із Коломиї, Ірина Висоцька з Івано-Франківська. Окрім того, переможцем третього етапу Чемпіонату України з гірських перегонів “Трембіта-гірська” у своєму класі став іванофранківець Юрій Лепьохін.

     

     

     

     

  •  

     

     

     

    12.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!