Суд не продовжив запобіжний захід для судді Царевич

  • Вінницький суд відмовив прокуратурі у задоволенні клопотання щодо продовження строків запобіжного заходу для судді Печерського районного суду м.Києва Оксани Царевич. Про це УНН в ексклюзивному коментарі повідомили у суді.

     

    11 травня відбулося засідання суду щодо розгляду клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу для судді Печерського райсуду м.Києва О.Царевич у вигляді особистого зобов’язання на 6 місяців. Згідно з ним, О.Царевич має прибувати до органів досудового слідства за першою вимогою, повідомляти про зміну місця свого перебування та носити електронний браслет.

     

    Однак, суд відмовив прокуратурі у задоволенні клопотання та не продовжив судді О.Царевич запобіжний захід.

     

    Як повідомляв УНН, 20 березня Вінницький суд після розгляду апеляції залишив у силі рішення суду першої інстанції щодо запобіжного заходу для судді Печерського районного суду м.Києва Оксани Царевич у вигляді особистого зобов’язання на два місяці.

     

    Нагадаємо: Вінницький міський суд 11 березня прийняв рішення про застосування запобіжного заходу для судді Печерського районного суду Києва Оксани Царевич у вигляді особистого зобов’язання строком на два місяці.

     

    Також нагадаємо: суддя Печерського районного суду Києва О.Царевич підозрюється у тому, що вона, зловживаючи службовим становищем, навмисно порушуючи вимоги закону, постановила завідомо неправосудні рішення у справах про адміністративне правопорушення щодо активістів Автомайдану та в інших справах. Таким чином, незаконно притягнула до адміністративної відповідальності декілька осіб у січні минулого року.

     

    12.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!