Шкіряк іде з посади голови ДСНС: “Моя місія тут завершена”

  • Виконувач обов’язків голови ДСНС Зорян Шкіряк іде з посади. З відповідною заявою він звернувся до голови Кабміну Арсенія Яценюка, – повідомляє ТСН.

     

    “Я відкрито заявляю, що моє перебування на посаді було тимчасовим, я вважаю, що на цьому етапі моя місія тут завершена”, – заявив Шкіряк. 

     

    За недовгу службу на посту головного надзвичайника Шкіряку довелось справлятися з багатьма екстреними ситуаціями: ліквідація пожеж у зоні ЧАЕС, евакуація громадян із Непалу.

     

    Голова ДСНС поскаржився, що ці операції “обросли подекуди брудними інсинуаціями, відвертою єрессю і тим, що насправді не відповідає дійсності”, але загалом своїм внеском у розвиток служби Шкіряк задоволений.

     

    “Про ДСНС дізнались, вона відкрита, вона стала доступною для будь-якої людини. Закладено фундамент припинення корупційних схем. Налагоджено систему управління за новими принципами”, – сказав глава служби.

     

    Про причини свого звільнення голова ДСНС відповідає розмито, мовляв, “тут питання комплексне”, надійну кандидатуру собі на заміну він уже має. “Настав час дати дорогу професіоналам. У нас є кандидатура, яка достойна бути на цій посаді. Сподіваюсь, її погодять”, – запевнив Шкіряк.

     

    12.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!