В Івано-Франківській області триває призов офіцерів запасу

  • Сьогодні, 7 травня, в Івано-Франківському обласному військовому комімаріаті розповіли про виконання військовими комісаріатами області завдань щодо призову у 2017 році на військову службу офіцерів запасу які закінчили військові кафедри.

    Призов людей, котрі закінчили військові кафедри та не служили – новація, якій лише рік. Призвати можуть офіцерів запасу віком до 43 років. Відбудеться призов на рівних засадах як для чоловіків, так і для жінок, служба триватиме 18 місяців і в зону АТО направляти їх не будуть.

    У червні в Україні буде призвано 1000 офіцерів запасу, 43 – з Івано-Франківська, розповів військовий комісар Івано-Франківського ОВК, полковник Володимир Ярмошук. Він також зазначив, що офіцери запасу на службі отримуватимуть зарплату, грошове забезпечення офіцерів на первинних офіцерських посадах рівня командира взводу становить більше 9000 грн.

    Володимир Симончук зазначив, що офіцерів мають приваблювати створені для них умови.

    “Армія пропонує їм заробітню плату і соціальний пакет, можливість винаймати житло, нормований робочий день, оікування за потреби”, – зазначив заступник військового комісара по роботі з особовим складом.

    На сьогоднішній день згоду на службу дало вже 35 офіцерів запасу.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!