Міліціонери розшукали авто, яке було вкрадене ще взимку

  • Дві іномарки, вкрадені в Івано-Франківську в лютому, знайшли  у травні в Коломиї.

    Повідомлення франківчанина про вкрадення автомобіля “Toyota Land Cruiser200″, який він залишив у дворі будинку, де проживає, зареєстроване ще 3 лютого цього року. Понад три місяці працівники Державтоінспекції спільно з працівниками карного розшуку проводили розшук, аж поки під час одного з відпрацювань крадену автівку знайшли у приватному гаражі на вул.Набережній, що на протилежному кінці обласного центру від місця викрадення. Власник зрадів знахідці, хоча й не сподівався, що авто не покинуло межі міста чи навіть області. За цим фактом проводиться перевірка.

    Крадіжка автомобіля “Mitsubishi Pajero” сталася у центрі Коломиї в ніч із 05 на 06 травня. Водій забув, що у замку запалювання забув ключі. Тож залишивши автомобіль відчиненим, фактично сам віддав у руки молодикам, які були неподалік. Запримітивши забудькуватого господаря, хлопці довго не роздумували, а сіли за кермо і подалися в «подорож». Тривалі оперативно-розшукові заходи коломийських правоохоронців, поширення інформації про крадіжку таки дали свої результати і зловмисник, а ним виявився студент одного із сіл райцентру, тиждень покатавшись, залишив автівку в с.Воскресінці біля річки Прут. Та його діяння не минули безслідно і пильне око міліціонерів відстежили дії молодика. Затриманий зізнався у скоєному.

    Державтоінспекція попереджає водіїв, власників авто, належно дбати про свою власність, адже крадуть насамперед те, що погано охороняється. Тож подбайте про захисні пристрої, які вбережуть авто від злодія, встановіть сигналізацію, покладіть автомобіль у гараж або ж залишайте на охоронних стоянках!

    20.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!