У Галичі завершують будівництво хірургічного корпусу центральної районної лікарні

  • Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Кушніра відбулася робоча нарада щодо завершення будівництва хірургічного корпусу Галицької центральної районної лікарні.

    Участь у засіданні взяв директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Володимир Ілійчук та голова Галицької райдержадміністрації Ярослав Бартків.

    Учасники наради ознайомилися з ходом виконання робіт, а за її підсумками представники Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» та Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту НДІ «Проектреконструкція» отримали доручення підготувати документацію для забезпечення можливості завершення будівництва об’єкта.

    «Будівництво приміщення центральної районної лікарні розпочалося багато років тому, але відсутність фінансування перетворило об’єкт на довгобуд. Нещодавно, на виконання доручення голови облдержадміністрації Олега Гончарука, роботи в активізувалися, було прийнято рішення консолідувати зусилля обласної та районної влади для завершення будівництва хірургічного корпусу лікарні якнайшвидше», – розповів Володимир Кушнір.

    За словами посадовця, приміщення розраховане на 130 ліжко-місць, будується з дотриманням європейських стандартів, буде зручним та комфортним для перебування пацієнтів, а палати закладу обладнані туалетами та душовими кімнатами. 

    20.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!