“Укрексімбанк” покращив умови депозитів для пенсіонерів

  • “Укрексімбанк” оновив комплексну програму обслуговування пенсіонерів. Піклуючись про клієнтів похилого віку, державний банк запропонував їм ще більш гнучкі та вигідні умови депозиту «Пенсійний». Відтепер вклад можна відкрити на термін від трьох місяців зі ставкою до 20% річних у гривні. Передбачена щомісячна виплата відсотків та програма лояльності для вкладників, які отримують пенсії через “Укрексімбанк”, продовжують строк вкладу або використовують платіжну картку для зарахування відсотків.

     

    «Із нашими депозитами клієнти мають можливість отримувати додатковий дохід до своєї пенсії та радіти весні разом з близькими, – зазначає заступник голови правління “Укрексімбанку” Світлана Монастирська. – Пенсіонери можуть бути впевнені у надійному збереженні своїх коштів, адже “Укрексімбанк” – стабільна фінустанова, яка на 100% належить державі та забезпечена підтримкою уряду. Надійність вкладів найвищого рівня підтверджується експертами, рейтинговими агентствами та провідними ЗМІ».

     

     

    Про детальні умови запитуйте у відділеннях “Укрексімбанку” та за телефоном контакт-центру: 0-800-50-44-50 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

     

  • http://eximb.com/

     

    21.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!