Гурт “Kozak System” зняв кліп за участю 29 українських дівчат

  • Днями гурт “КOZAK SYSTEM” зняв відео на пісню «Коли Вона» з нового альбому «Живи і Люби». Текст пісні написав відомий український митець Сергій Жадан. 

    Володимир Шерстюк, бас-гітарист “КOZAK SYSTEM” розповів про пісню«Запам’яталося, що ми дуже довго не могли вкласти складний, багатогранний текст Жадана у досить простий, але грувовий ритмічний малюнок, – десь бракувало слів, а десь були зайві. Дуже шкода було «різати» авторський текст. Через це мелодія та ритміка куплетів мала понад десять варіантів, аж поки не зазвучала гармонійно, як одне ціле. А ось приспіви навпаки – «закачали» практично відразу. До речі, текст приспіву Жадан дописував для пісні окремо. І взагалі, тепер ця пісня – наша важка, але кохана дитина».

    У зйомках взяли участь музиканти гурту та 29 українських дівчат, серед них відома акторка Римма Зюбіна та співачка Тоня Матвієнко. 


     
    Іван Леньо, соліст “КOZAK SYSTEM”, додав про кліп: «Кожна із 29 героїнь кліпу признавалась мені, що коли вперше почула пісню, то відчула в ній щось особисте, щось біографічне. У автора тексту Сергія Жадана я не запитував: хто вона? Та і яке це має значення! Навіть якщо б її не існувало, то її слід було би видумати, бо без неї життя чоловіка стає прісним і передбачуваним. Хто вона, та що так легко вгризалася в шкіру не знаючи, що ця шкіра моя, і коли вона вимовляла любов, я бачив кров на її зубах? Думаю, режисеру кліпу Соломії Томащук вдалося візуалізувати цей образ. Ну, всі, принаймі старались і були щирі. Скоро дізнаємось».

  • Зйомки відбувалися в Києві, і протягом двох діб було використано сім локацій. Результат роботи молодої режисерки Соломії Томащук можна буде побачити вже у червні.

    24.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!