Прикарпатські чиновники обговорили ремонт доріг у районах

  • Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів чергову нараду з головами райдержадміністрацій стосовно ремонту доріг. У нараді взяли участь керівники Долинського, Калуського, Рожнятівського, Богородчанського районів та громадські активісти.

    Обговорювалися питання, пов’язані з плануванням коштів, виділення яких передбачене в межах Єврокарпатського регіону, визначенням інших джерел фінансування ремонту автошляхів, а також визначенням найбільш проблемних ділянок доріг у районах. До таких, на думку учасників наради, належать під’їзні шляхи до музею Степана Бандери, дороги в селах Грабівка, Пійло, Голинь Калуського району, Більшівці Галицького району, в Рогатині, Долині, автошляхи за напрямками Калуш – Миколаїв, Калуш –  Бурштин тощо.

    «Найближчим часом у публічній площині буде озвучено, які обсяги фінансування плануються на проведення ремонту доріг в області, які ділянки доріг впорядкуються, хто конкретно це робитиме, хто братиме участь у тендерних процедурах, – наголосив Олег Гончарук. – Тендери проводитимуться відкрито і прозоро, про їх результати знатиме громадськість».

    25.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!