Депутат міськради Яцинович пропонує віддати землю біля міського озера під тенісні корти

  • В Івано-Франківську розпочалося друге пленарне засідання 54-ї сесії міської ради. Присутні 36 депутатів із 62 обраних. Головує секретар Івано-Франківської міськради Микола Вітенко.

    Міський голова Віктор Анушкевичус – відсутній.

    Депутати розпочали роботу сесії з розгляду земельних питань.

    Депутат міської ради Микола Яцинович запропонував доповнити пункт 28-й проекту-рішення «Про розгляд клопотань фізичних та юридичних осіб із земельних питань» і передати землю біля міського озера громаді для облаштування тенісних кортів. Депутати ідею підтримали.

    Йдеться про зелену галявину з деревами площею 0, 3601 га навпроти «Парк готелю», яка розташована між маленьким та великими озерами. На ній франківці постійно влаштовують пікніки та гуляють із дітьми. “Садове товариство за «За мир» планувало облаштувати там 8 ділянок під город. Ми їм відмовили. Тепер хочемо її оформити як корти. Збоку є струмочок і це йде як охоронна зона струмочка”, — пояснив “ГК” Микола Яцинович.

    Депутат додав, що бажаючих на цю землю було багато: “приходили різні лисі пацани накачані з листами. Ця земля має залишитись за громадою”.

  • Стосовно майбутніх кортів, під які, ймовірно, доведеться вирубати дерева на галявині, Яцинович зауважив, що про швидке спорудження кортів не йдеться, головне, аби землю не віддали в “погані руки”.

    26.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!