Калушани “вшанували” жертв комуністичного терору порожніми пляшками і сміттям (ФОТО)

  • У соцмережі опублікували фото, зроблені 31 травня цього року на пагорбі Слави у Калуші. Пам’ятний знак жертвам комуністичного терору мешканці міста “вшанували” порожніми пляшками і сміттям.

     

    Пагорб Слави, що знаходиться у мікрорайоні Височанка у Калуші, давно став улюбленим місцем відпочинку молодих людей. Утім, те, що вони нерідко залишають після себе, просто вражає, пишуть ”Вікна”.

     

    “Калушани сьогодні подякували нашим героям за перемогу… Калуш — “європейське місто”? Брехня! Культура на вищому рівні. Бухати є кому, а прибрати за собою, то вже руки не доходять”, — йдеться у підписі до фото, опублікованих у групі ”Калуський формат” учора ввечері.

     

    Користувачі соцмережі активно критикують тих, хто “відпочив” на пагорбі Слави. Мешканці мікрорайону зазначають, що “бардак там від ранку” і за цілий день прибрати було нікому. Утім, лише один дописувач закликав не критикувати, а зібратися і прибрати самотужки. На таку пропозицію, щоправда, ніхто не відгукнувся. Тож імовірність того, що сьогодні на пагорбі Слави така ж “картина”, — дуже висока.

    Нагадаємо, що на пагорбі Слави встановлено пам’ятний знак жертвам комуністичного терору. Напис на ньому: “Пам’ятний знак невідомим повстанцям ОУН-УПА, що загинули за волю України, та закатованим в катівні НКВД Калуша в 1944-1956 роках і таємно захороненим у виробітках колишньої цегольні на Височанці”. Знак встановили у 2002 році.

  •  

    Нагадаємо, що у ніч на суботу, 30 травня, у Калуші обікрали “Славуту”, побивши у ній вікна.

    Калушани “вшанували” жертв комуністичного терору порожніми пляшками і сміттям. ФОТОФАКТ

    1.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!