Роман Скрипін презентував «Громадське. Івано-Франківськ» (ФОТО, ВІДЕО)

  • 2 червня в «Urban Space 100» відбулася зустріч із журналістом Романом Скрипіним у рамках запуску проекту “Громадське телебачення Івано-Франківська”.

     

     

    У рамках проекту журналісти «Громадського» запланували заходи «майже по всій Україні». Команда відвідує як обласні центри, так і маленькі міста та села. Загалом передбачено 10 поїздок за три місяці.

     

     

    За концепцією, мета проекту – розповісти, хто є українці й чого вони прагнуть; спонукати громадян до самоорганізації у вирішенні локальних завдань, а також окреслити перешкоди «в реалізації ідей».

     

     

  • Після кожної поїздки в ефірі “Громадського” виходитимуть репортажі. Підсумком проекту стане документальний фільм, в якому журналісти спробують показати «реальну картину того, що турбує людей».

     

     

    Власне, в рамках зустрічі відбулася презентація команди “Громадське телебачення Івано-Франківська”, яка вже має певні плани щодо реалізації телепроектів. Мова йде про проекти, які висвітлюватимуть життя ветеранів Другої вітчизняної війни, вимушених переселенців із Донбасу та Криму, а також проект туристичної привабливості нашої області й моніторинг передвиборчих округів, яких на Прикарпатті є три десятки.

     

     

     

    2.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!