Футбол. Чемпіонат області. Анонс матчів 10-го туру

  • 3 травня відбудеться черговий “буденний” тур обласного чемпіонату. В 10-му турі матимемо можливість спостерігати за декількома цікавими протистояннями.

    Чемпіонат області. Перша ліга.
    10 тур. 03 червня. 15:00 (юнаки), 17:00 (дорослі)
    “Нафтовик” (Долина) – ФК “Калуш”
    “Гуцульщина” (Косів) – “Тепловик-ДЮСШ-3” (Івано-Франківськ)
    “Карпати” (Брошнів) – “Придністров’я” (Тлумач)
    “Покуття-Євромодуль” (Снятин) – “Галичина” (Івано-Франківськ)
    “Карпати” (Болехів) – “Карпати” (Коломия)
    ФК “Турка” – “Ніка-Івано-Франківськ” – матч відбудеться 5 червня
    “Дністер” (Галич) – “Оскар” (Підгір’я)
    Варто виокремити двобій із давньою історією в Долині. Після домашньої втрати очок проти Городенки Калушу потрібно набирати очки, щоб не відпустити групу лідерів у ще більший відрив. “Нафтовик” далеко не найсильніший суперник із можливих, але вдома дасть бій. Та й якщо ФК “Калуш” налаштується на гру, як на попередню, то шанси господарів поля стрімко зростуть, пише sport.if.ua
    Лідер змагань “Оскар” завітає до Галича. Звичайно, гості – фаворити протистояння. Але в складі “Дністра” є Худоб’як, та й вдома галичани втрачали очки лише один раз (проти “Нафтовика”).
     
    Коломийські “Карпати” відправляться на Захід нашої області – до Болехова. Тут, як і в матчі в Галичі, гості – фаворити, але господарі можуть створити проблеми супернику й зачепитися за очки. Однак програшна серія болехівської команди вже становить чотири гри.
    У Брошневі між собою зустрінуться команди, які наразі посідають 4-5 місця в турнірній таблиці. Більше віриться в перемогу господарів поля. Так, підопічні Олега Вікарюка здобули 5 перемог в останніх шести матчах, але й суперники в “Придністров’я” були з другої половини турнірної таблиці.
    Цікавим обіцяє бути і протистояння в Турці. ФК “Турка” дуже успішно виступає вдома (10 очок в 4-х матчах). При цьому команда забиває і пропускає багато. Для команди Володимира Ковалюка саме зараз розпочинається справжня перевірка сили. В наступні три тижні “Ніка” зіграє із сусідами по турнірній таблиці. Якщо після цієї серії поєдинків вдасться зберегти місце бодай у п’ятірці, команду можна буде сприймати як претендента на медалі.
    В інших двох матчах туру між собою зіграють команди з нижньої частини турнірної таблиці. Своєрідні бої за виживання відбудуться в Снятині та Косові. У Снятині більше віриться в тріумф господарів поля, а в Косові прогнозують нічию.
    3.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!