На Прикарпатті водій, який смертельно травмував 17-річного велосипедиста, втік із місця події

  • На мосту через  Прут у смт Заболотів Снятинського району водій невстановленого автомобіля, збивши 17-річного велосипедиста, втік із місця події.

     

    Це сталося близько другої години ночі 2 червня. На ділянці автодороги ОзеряниРожнів (на мості через Прут, вул. Відродженя в смтЗаболотів) авто збтло велосипедиста, жителя одного із ближніх сіл Снятинщини, який рухався в попутньому з ним напрямку. Внаслідок отриманих травм велосипедист загинув на місці.


    Водій, залишивши місце пригоди, поїхав у невідомому напрямку, залишивши сліди злочину: уламки скла від покажчика повороту та лако-фарбове покриття автомобіля, за якими працівникам ДАІ вдалося визначити марку та колір транспортного засобу й розпочати негайні пошуки винуватця трагедії. Відпрацювання розпочали із жителів-власників розшукуваної автівки з прилеглих населених пунктів. Проводячи перевірку визначених адресатів, працівники ДАІ виявили відсутність одного з розшукуваних та його автівки вдома, що викликало підозру. Відтак підозрюваного затримали у його знайомого односельця. Тут був і “Опель-Вектра”, на якому було вчинена ДТП. Водій зізнався у скоєному. Загалом пошуки втікача тривали майже 6 годин. Згідно з висновком за результатами медичного огляду, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

     

    Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

     

    3.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!