Росія почала військову операцію, – Яценюк

  • Напередодні саміту “Великої сімки” РФ укотре порушила Мінські домовленості про врегулювання ситуації в Україні і дала вказівку своїм бойовикам починати військову операцію.

     

    Про це під час відвідання Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ в Яворові Львівської області заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає “Інтерфакс-Україна“.

     

    “Росія вчора зірвала тристоронню зустріч, а сьогодні дала вказівку своїм терористам почати військову операцію”, – заявив Яценюк.

     

    Він підкреслив, що це сталося напередодні саміту “Великої сімки” і він очікує, що на цьому саміті світова спільнота дасть правильну оцінку російській агресії.

     

    “Це ще один виклик для світової спільноти… Очікую, що на саміті “Великої сімки” світове співтовариство дасть правильну і адекватну відповідь російської агресії”, – підкреслив глава українського уряду.

     

    Як повідомлялося, російсько-терористичні війська вранці в середу почали обстріл Красногоровки і Мар’їнки, що під Донецьком. Бойовики застосовують “Гради” і танки, вже поранено 25 українських бійців.

     

    3.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!