Переможцем ”Голосу країни-5” став підопічний Тіни Кароль

  • Три місяці країна спостерігала за вокальним поєдинком молодих артистів. У суперфіналі проекту “1+1” за перемогу боролися Антон Копитін, Тетяна Решетняк, Андрій Лучанко і Євген Толочний.

     

    Володарем кращого голосу країни, на думку телеглядачів, став 30-річний Антон Копитін.

     

    Антон – родом із Донецька. Раніше він працював конферансьє в місцевій філармонії, зараз з сім’єю (в Антона троє дітей) винаймає житло під Києвом. Хлопець береться за будь-яку роботу і за останній рік встиг попрацювати і сантехніком, і будівельником, і різноробочим, і співаком у ресторанах. Але, незважаючи на всі негаразди, не переставав мріяти стати справжнім артистом.

     

    Під час сліпих прослуховувань Антон одразу ж зачарував Тіну Кароль, яка навіть почала підспівувати артистові: “Моє серце – воно тьохнуло! – сказала тоді Тіна. – У вас сильний голос, ви – голос нашого проекту!” В останні секунди виступу розвернути крісло встиг і Олександр Пономарьов. Як виявилося, в юності хлопець ріс на піснях Олександра Пономарьова і навіть часто представлявся його двоюрідним братом, адже був дещо схожий на співака і теж носив окуляри. Проте все ж Копитін вибрав команду Тіни Кароль, пише ukr.media

     

    Переможцем  ''Голос країни-5''  став підопічний Тіни Кароль

     

    Ще до оголошення фінальних результатів Тіна прямо на сцені подарувала Антону ключі від нової квартири в Києві.

     

    Пообіцяв не кидати свою підопічну Тетяну Решетняк і Потап.

     

    “Я тобі допоможу незалежно від результатів. Я пишаюся тобою”, – сказав Потап Тані.

     

    А Святослав Вакарчук зробить до нового альбому “Океану Ельзи” бонус-треком пісню свого суперфіналіста Андрія Лучанко “Не відпускай”.

    8.06.2015

     

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!