На Прикарпатті тільки половина сімей загиблих учасників АТО отримала допомогу

  •  На Прикарпатті 55 загиблих учасників бойових дій та п’ять бійців із інших областей. Кошти з державного бюджету отримали лише 26 родин на загальну суму понад 2 мільйони гривень. 

    Про це під час засідання координаційного комітету повідомив заступник директора департаменту соціальної політики при Івано-Франківській ОДА Віталій Яворський. 

     

     За словами голови координаційного комітету Ігоря Пасічняка, лише половина сімей отримала відповідну допомогу, тому зараз робиться усе, щоб пришвидшити їм виплату. 

    “Ми проаналізували список тих, хто не отримував кошти із обласного бюджету. Хто отримував від держави по 600 тисяч, отримає від  обласної влади допомогу у розмірі 50 тисяч гривень, а тим,  хто був із добровольчих батальйонів чи з інших причин не отримав допомогу від держави, – видаватимуть суму в розмірі 100 тисяч гривень. Робимо усе, щоб максимально пришвидшити виплату”, – наголосив Пасічняк. 

     

     

    Також Віталій Яворський зазначив, що 16 червня відбудуться аукціон-торги для оздоровлення учасників АТО, почнуть видавати путівки пораненим.

     

     

    11.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!