Жахлива ДТП у Калуші: автівка врізалася в дерево, троє осіб у реанімації (ФОТО, ВІДЕО)

  • 14 червня близько 5-ї ранку в Калуші сталася жахлива ДТП: біля кафе “Корсар” водій не впорався з керуванням і врізався в дерево, яке впало від удару. В машині було п’ятеро осіб, троє — в реанімації.

     

    Про це повідомляють у спільноті ”Калуський формат”, передають ”Вікна”.

     

    За словами очевидців, у машині було три хлопці й дві дівчини. Кермував хлопець. Після аварії спідометр авта зупинився на позначці 90 км/год, але швидкість руху автівки сягнула 150 км/год, пишуть користувачі соцмережі. Вони також зазначають, що загиблих немає, але троє пасажирів перебувають у тяжкому стані, за їхнє життя зараз борються лікарі. Зокрема, розповідають свідки, в однієї з дівчат переламані ребра та пробита легеня.

     

     

    “При повороті машину закинуло, водій загальмував і при автоматичному включенні ABS втратив управління. В салоні було дві дівчини і три хлопці. Одна дівчина в тяжкому стані. Лікарі борються за її життя. Іншій дівчині вирізали селезінку. Один із пасажирів — хлопець — обійшовся переломом правої ноги, забоями рук і ушкодженнями лівої ноги та обличчя, в іншого — важкі лицеві рани та тріщина в черепі. У водія — перелом тазової кістки, — розповів очевидець”.

  •  

     

    14.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!