Анушкевичус похвалився ветеранам ОУН-УПА світлинами з Канади (ФОТО)

  • Сьогодні, 16 червня, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус розповів про свій візит до Канади. Ця поїздка відбулася в рамках проекту “ПРОМІС” (“Партнерство для розвитку міст”).

     

    Анушкевичус зауважив, що для України підходить не лише польська модель місцевого самоврядування, але й канадська. Мер підкреслив, що у Канаді відчувається український світ, український вплив і повага до нашої нації.

     

    «Багато чого вразило, але найбільше – ставлення канадців один до одного і високий рівень політичної культури. Від жодного політика там неможливо почути критичні слова на адресу своєї держави чи свого міста. Такі політики там множаться на нуль самою громадою, майбутнього вони не мають. Політична дискусія ведеться виключно в коректній формі без жодного бруду…» – зазначив Віктор Андрюсович.

    Міський голова акцентував: у Канаді немає свавілля, як у Франківську: захотів – поставив без дозволу літній майданчик, захотів – почав будову, захотів вигуляти собаку в парку – вигуляв.

     

    Насамкінець Анушкевичус пішов у свій кабінет, звідки повернувся з планшетним комп’ютером і поділився світлинами з Канади із ветеранами ОУН-УПА, які прийшли послухати міського голову.

  •  

    Катерина Микуляк

    16.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!