Начальника прикарпатської рибінспекції, якого звинувачували у корупції, звільнили з посади

  • Відповідно до наказу Державного агентства рибного господарства України від 16 червня 2015 року № 88 Володимира Викалюка звільнено з посади начальника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Івано-Франківській області.

    Нагадаємо: на проблеми, що накопичилися у цій галузі, управлінські методи діяльності колишнього керівника неодноразово звертав увагу голова облдержадміністрації Олег Гончарук. 

    З метою налагодження ефективної роботи у цій сфері очільник Прикарпаття провів серію зустрічей із працівниками установи, її керівниками та громадськими активістами.

    За їх результатами Олег Гончарук звернувся з проханням про звільнення Володимира Викалюка до керівництва Державного агентства рибного господарства України, після чого в області працювала комісія, яка дала оцінку діяльності посадовця.

     

    Нагадаємо, що у травні навколо Івано-Франківськрибоохорони розгорнувся скандал. Працівники Управління звинувачують керівника у корупційних схемах, а той, у свою чергу, стверджує, що справа у його підлеглих-хабарниках, які «ламають комедію», аби відвернути від себе увагу та уникнути відповідальності.

  • 17.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!