У Франківську презентували мистецтво по-новому, або трішки магії на полотнах (ФОТО)

  • Тернопільський митець Петро Радіонов  у Івано-Франківську в  Музеї мистецтв Прикарпаття презентував виставку « Асоціативні образи».

    Молодий художник продовжує традиції українського символізму у станковому живописі. У своїх роботах митець використовує цікаву техніку « імпасто» – це застосування густого накладення фарб, що змішуються нерідко одразу на полотні. Можливо, саме через це його роботи такі яскраві, загадкові, наповнені експресією та мають у собі якусь магію, змушуючи глядача переглянути кожну картину і віднайти прихований сенс.

    Виставка вражає своєю багатогранністю : тут і пейзажі українських Карпатах, зображення образу жінки, натюрморти і навіть абстрактні композиції. Кожне таке творіння має свою палітру кольорів , гру світла і тіней, свій настрій.

     

    Петро Радіонов наповнив виставку експресією та яскравими кольорами, прагнучи зацікавити глядачів, внести в мистецтво свою лепту : щось нове і креативне. Тож не дивно, що кожен відвідувач  виставки взяв із собою трішки мистецтва, барв і хорошого настрою.

     

    Мар’яна Гнот

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!