Прокуратура повертає у фонд земель ОДА ділянку рекреаційного призначення вартістю 950 тис. грн

  • Коломийська міжрайонна прокуратура виявила факт невиконання умов договору оренди землі рекреаційного призначення площею понад 1,7 га.


    Так, за розпорядженням обласної державної адміністрації, затверджено проект землеустрою щодо відведення одному з мешканців Коломийщини земельної ділянки рекреаційного призначення для будівництва бази відпочинку та в подальшому з ним укладено договір оренди землі.
    Однак орендар істотних умов договору оренди не виконував, орендну плату сплачував нерегулярно, а з 2011 року й взагалі припинив будь-які проплати.


    Відповідно до інформації сільської ради, заборгованість за договором оренди склала понад 93 тис. грн. Тому прокурор звернувся до Коломийського міськрайонного суду з позовом про визнання недійсним та скасування розпорядження державної адміністрації, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки рекреаційного призначення, стягнення заборгованості за орендну плату, а також повернення земельної ділянки рекреаційного призначення у фонд земель обласної державної адміністрації. 

    19.06.2015


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!