Гергелюк: Войтик – звичайна людина і в соцмережі пише, що хоче

  •  Очільник “Народного контролю” на Прикарпатті висловив свою думку стосовно заяви Вадима Войтика.

     

    Нагадаємо: екс-очільник ЄРЦ у соцмережі закликав працівників комунальної сфери “ігнорити” журналістів програми “Народний контроль”.

     

    “Те, що опублікував ZIK – то лише публікація, яка нічим не підтверджена. Дмитро Добродомов є автором і засновником проекту “Народний контроль”, і всі правові моменти повністю врегульовані.

     

    Войтик собі взяв та й написав у соцмережах, він же приближений до ЄРЦ. Діяльність “Народного контролю” подобається не всім: до нас звертаються люди, ми їм допомагаємо вирішити проблеми – чи то соціальні, чи побутові, чи комунальні. Ми відстежуємо недопрацювання комунальників, тому можна зрозуміти, чому Войтик написав це. Тим більше, що він не офіційна особа, а звичайна людина”, – пояснює свою позицію Гергелюк. Він стверджує, що і надалі “Народний контроль” працюватиме у тому ж руслі. 

     

  • “Ми не займаємося, як написав Войтик, “тролінгом”, а реагуємо на звернення громадян і стараємося їх вирішити. Немає упередженості ні до ЄРЦ, ні до конкретних чиновників. Є питання, коли вони не справляються з своїми функціями. Ми робимо конкретну роботу, а якщо хтось каже, що це йому не подобається, то такі люди займаються популізмом.

     

    Є така приказка: собаки гавкають, а ми ідемо своєю дорогою. Іншого шляху немає”, – резюмував Гергелюк.

    22.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!