Абсолютна більшість суддів міського суду вважає, що у справі Гасимова мала перемогти громада

  • Про це сьогодні розповів голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк під час брифінгу, скликаного з приводу вчорашнього рішення судді Мелещенко на користь Ріяфета Гасимова. Ухвала судді Л.Мелещенко зобов’язує мера Віктора Анушкевичуса укласти додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки біля міського озера, таким чином продовжує оренду скандальному депутату міськради й узаконює подальшу забудову зеленої зони, проти чого виступає громада Івано-Франківська.

     

    “Певний період часу мені не було соромно за рішення, які ми приймали. Зокрема, під час Революції гідності колектив суддів не прийняв жодного такого рішення, за яке мені би було соромно. Може, я виріс в цьому місті і для мене це важливо, але я відчуваю, що для мене це рішення має велике значення, тому я сьогодні прийшов на брифінг”, -прокоментував голова міського суду.

     

    Тарас Антоняк наголосив, що виражає не лише свою особисту думку: “Перед брифінгом ми зібралися з абсолютною більшістю суддів. Вони всі висловили свою думку – громадська позиція, однозначно”. 

  • Позицію Тараса Антоняка з приводу цієї ситуації читайте тут.

     

    23.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!