Призваних під час 6-ї хвилі мобілізації відправлятимуть в армію з початку липня

  • Мета проведення шостої хвилі мобілізації – забезпечення ротації для військовослужбовців, які були призвані на службу під час третьої хвилі мобілізації. У липні, після проходження відповідного навчання, мобілізованих почнуть відправляти у війська. Про це на брифінгу сказав військовий комісар Київського міського військового комісаріату Володимир Кидонь, повідомляє УНН.

     

    За його словами, особливістю 4, 5, 6-ї хвиль мобілізації є те, що призов громадян здійснюється не відразу у військові частини, а в навчальні центри Міністерства оборони України, де чоловіки до 25 діб проходять відповідну підготовку.

     

    “З мобілізованими проводяться підготовчі роботи: ті, які проходили військову службу, відновлюють свої навички, а ті, які не проходили військової служби, опановують найпростіші спеціальності, які є у ЗСУ. За 25 днів людина вже спроможна володіти зброєю та мати навики, необхідні для проходження військової служби у військових частинах. Після проходження підготовки у навчальних центрах особовий склад розподіляється по військових частинах”, – відзначив комісар Київського міського військового комісаріату.

     

    Як зауважив В.Кидонь, термін проведення заходів шостої черги часткової мобілізації – 60 діб. Відправка мобілізованих для проходження служби безпосередньо у військових частинах розпочнеться 9-10 липня.

     

    24.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!