У Франківську за тиждень вкрали дев’ять лічильників тепла

  • За минулий тиждень у Франківську вкрали дев’ять лічильників тепла разом із іншим обладнанням.

    Про це під час оперативної наради у міськвиконкомі повідомив міський голова Віктор Анушкевичус. За словами мера, в будинках тепер проблеми із подачею тепла. Тож Віктор Анушкевичус дав доручення міліції та комунальним службам взяти питання на контроль та працювати над ним.

    “Це не один – одній людині таке не під силу. Я звертаюся до мешканців Франківська: будьте, уважніші. Якщо проводяться в підвалі роботи, потрібно сповіщати балансоутримувачів. Щоб вкрасти такий лічильник, треба півгодини часу, якщо є всі  інструменти”, – зазначив Анушкевичус.

    Також перший заступник мера Зіновій Фітель зазначив, що все-таки потрібно повертатися до пунктів металобрухту, адже такі матеріали тільки ідуть на металолом як кольорові метали.

    “Привести до порядку збір металобрухту, бо інакше толку не буде. Вони будуть тягти все, що тільки можна, не думаючи про наслідки. Так не може бути. А підвали треба закрити, інакше з настанням опалювального сезону в нас будуть великі проблеми”, – акцентував мер.

    Секретар міськради Микола Вітенко зазначив, що треба промаркувати всі лічильники, і якщо навіть їх відвозять в інше місто, їх буде реальніше знайти. 

     

     

      30.06.3015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!