Невтішна хроніка: на Прикарпатті з Бистриці витягнули тіло 17-річного утопленика

  • За минулу добу На Прикарпатті зареєстровано дві дорожньо-транспортні події.

    У Долинському районі в с. Лолин жінка 1983 р.н., жителька с. Максимівка, без посвідчення водія керувала автомобілем “Нісан”, виїжджала з бічної вулиці на головну дорогу в с. Лолин, не пропустила мотоцикл “Иж – Планета”. Мотоциклом керував хлопець 1997 р.н., житель с. Лолин. Відбулось зіткнення цих транспортних засобів. У результаті ДТП водій мотоцикла  отримав тілесні ушкодження: відкритий перелом кісток правої гомілки, забійні рани обох передпліч, забійну рану голови. Його госпіталізували  в Долинську ЦРЛ.

    Учора в м. Болехів на вул. Данила Галицького хлопець 1990 р.н., житель с. Гузіїв, керуючи автомобілем “Мерседес-Бенс”, з’їхав із проїзної частини автодороги і врізався в електроопору. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля (1994 р.н., житель с. Гузіїв) отримав тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану правого передпліччя, забій грудної клітки. Його госпіталізували в хірургічне відділення Болехівської МЛ.

    Також трапилося чотири пожежі. Горіло сміття, житловий будинок та літні кухні. На щастя, ніхто не постраждав. 

    Також за вихідних на території області втопилося троє людей.

    У Богородчанському районі с. Підгір’я в р. Бистриця Солотвинська виявили тіло хлопця 1998 р.н., жителя села Росільна. Тіло утопленика направили на СМЕ для встановлення причини смерті.

    У Калуському районі в смт Войнилів у р. Сівка втопився чоловік. На місце виклику  направили відділення ДПРП Войнилів на АЦ (40)130 63Б у складі 3 чол. о/с. У Сівці втопився місцевий мешканець (особа встановлюється). Про цей факт повідомлено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП в області, яке зранку 06 липня 2015 р. продовжить пошукові роботи.

    У Коломийському районі в с. Підгайчики в місцевому ставку втопився чоловік 1977 р.н., житель села. На місце виклику  направили працівників Коломийської РВС у складі 3 чол. Прибувши на місце події, водолази  обстежили дно водойми. Станом на 22.30 роботи припинили, тіло не знайшли. 06 липня пошукові роботи  продовжать.

    6.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!