Придбав продукти в «Барбарисі» – отримав телевізор у подарунок (ФОТО)

  • Перший день літа запам’ятався мешканцям Пасічної непересічною подією – відкриттям нового продуктового супермаркету «Барбарис». Не секрет, що в одному з найбільш населених мікрорайонів міста практично немає великих торгівельних закладів. Тож поява нового сучасного супермаркету не залишилась непоміченою.

    Численні покупці схвально оцінили вигідне розташування «Барбарису», просторий торгівельний зал і широкий асортимент товарів. На площі 500 кв. м. зручно розташовані відділи бакалії та випічки, кондитерський і молочний, плодоовочевий, м’ясо-ковбасний і рибний відділи, стелажі з різноманітними напоями та господарськими товарами. А зручний заїзд і велика автомобільна парковка роблять закупівлю продуктів ще комфортнішою.

    З нагоди відкриття «Барбарису» на покупців чекали приємні сюрпризи: всі чеки на придбані протягом місяця товари (на суму від 100 грн) давали право на участь у розіграші телевізора “Samsung” (з 32-дюймовим екраном) та інших цінних подарунків.

    Саме минулої неділі відбувся очікуваний розіграш. Сотні мешканців Пасічної стали свідками того, як з легкої руки маленької красуні-помічниці організаторів 20 покупців стали щасливими володарями різноманітних подарунків – продуктових комплектів, наборів посуду, побутової техніки тощо. А головним переможцем стала пані Наталя, якій дістався головний приз – великий сучасний телевізор! Як бачимо, інколи  після відвідин продуктового магазину в домівку можна принести не лише харчі, а й  телевізор.

     

    7.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!