Пpавоохоpонці з’ясовують обставини вибуху гpанати у Фpанківську (ВІДЕО)

  • Вибух стався близько 17 години в одному з помешкань на вулиці Національної Гвардії в обласному центрі Прикарпаття. У результаті постраждали двоє осіб.

    Як повідомив керівник Івано-Франківського МВ УМВС підполковник міліції Ростислав Прокопчук, близько 17 години в чергову частину міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що госпіталізовано чоловіка та жінку з травмами від вибуху гранати.

    Як встановлено на місці події, у помешканні на момент вибуху перебувало п’ятеро осіб. Під час спільного застілля 34-річний мешканець Надвірної, до речі, раніше судимий, продемонстрував вибуховий пристрій своїм товаришам. Для того, щоб переконати, що він справжній, кинув його під диван, на якому сидів сам, попередньо привівши його в бойовий стан. Тілесні ушкодження отримала, окрім нього, також жінка 1988 року народження.

    Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини вибуху, а також походження гранати. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, згідно зі ст.263 Кримінального кодексу України.





  • 17.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!