Папа Франциск проводить вселенську молитву за порятунок від коронавірусу (Трансляція)

  • Сьогодні, 27 березня, проходить всесвітня молебень зі Святішим Отцем Папою Франциском за припинення падемії коронавірусу.

    Молитва розпочалася о 19:00 за київським часом (о 18:00 за римським часом). Папа очолив молитву на порожній площі Базиліки Святого Петра у Ватикані.

    Як розповів о. Василь Брона, після спільної молитви, до якої духовно можуть долучитися християни в усьому світі, Святіший Отець уділить Благословення Urbi et Orbi, до якого буде приєднана можливість отримання повного відпусту відповідно до умов, передбачених нещодавнім указом Апостольської Пенітенціарії. Зазвичай, таке відбувається лише під час свят Великодня і Різдва.

    Варто зазначити, що молитва проходить у присутності цінної реліквії: чудотворного розп’яття Ісуса Христа:

    На пандемію вірусу ми хочемо відповісти загальною молитвою, співчуттям та ніжністю” єднаймося в цьому молінні, аби випросити в Господа відвернення недуги та благодаті Його милосердя! Вже відтепер, запрошую всіх духовно брати участь через засоби комунікації. Ми вислухаємо Боже слово, піднесемо благальну молитву, адоруватимемо Найсвятіші Тайни, Якими наприкінці уділю благословення Urbi et Orbi, з яким буде пов’язана можливість отримати повний відпуст», – сказав Папа Франциск (цитата взята з допису о. Василя Брона)

    Нагадаємо, станом на 10:00 27 березня, в Україні офіційно підтвердили 218 хворих на коронавірусну інфекцію.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!