Медикам Івано-Франківщини підвищать зарплати, – Марія Савка

  • Сьогодні, 30 березня, в Івано-Франківську відбулася онлайн-нарада в обласній державній адміністрації щодо ситуації з коронавірусом.

    Перша заступниця голови ОДА Марія Савка назвала медиків Прикарпаття героями, подякувала їм та анонсувала підвищення зарплати для медичних працівників.

    “Без вас ми б не змогли нічого зробити з цією небезпекою. У березні ми вже передали мільйон гривень в обласну інфекційну лікарню для забезпечення людей гідними зарплатами. Це дає можливість збільшити зарплати майже вдвічі. Крім того, зараз триває позачергове засідання Верховної Ради України, де також розглядатиметься питання підвищення зарплат для лікарів”, – сказала Марія Савка.

    Народні депутати, за словами Савки, повинні знайти джерело коштів для цього. Потреба Івано-Франківщини на це становить 465 мільйонів гривень. Втім, вона не уточнила, чи йде мова про всі лікарні, чи лише про ті, які визначили пріоритетними у боротьбі з коронавірусом.

  • Нагадаємо, станом на 10:00 30 березня в Україні 480 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 11 летальних, 6 пацієнтів одужало.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!