Мешканців Богородчанщини, які не будуть доглядати земельні ділянки, притягуватимуть до відповідальності (фото)

  • У Богородчанах мешканців, які не доглядатимуть власні земельні ділянки, будуть притягати до адміністративної відповідальності.

    Про це повідомляє Богородчанська селищна рада.

    Наприкінці 90-х – на початку 2000-х років усі намагалися отримати й багато хто отримав земельні ділянки сільськогосподарського призначення в районі очисних споруд та об‘їзної дороги.
    Часто брали за принципом, щоб тільки взяти. Бо на багатьох ділянках так званих господарів не видно уже роками, а самі ділянки заростають не тільки бур‘янами та борщівником, а уже кущами та деревами“, – йдеться в повідомленні.

    Оскільки ця вся рослинність потім усихає, вона стає ще одним фактором масштабних пожеж восени та навесні. Загалом, після обстежень, встановили, що понад 700 ділянок загальною площею понад 35 гектарів не використовують.

    Водночас до селищної ради постійно звертаються жителі, які хотіли б отримати й обробляти ділянку, але вільних в наявності немає.

    Наполегливо просимо тих громадян, які не мають бажання чи можливості обробляти земельну ділянку, звернутися з заявою до селищної ради про відмову та повернення землі у розпорядження селища. При повторному обстеженні та виявленні необроблених забур‘янених ділянок, будемо приймати рішення про притягнення власників до адміністративної відповідальності та вилучення земельних ділянок”, – пишуть у дописі.

    До теми: На Прикарпатті розшукують злочинців, які обікрали оселю

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!