У житловий будинок на Косівщині влучила блискавка

  • За минулу добу, 7 вересня, в Івано-Франківській області зареєстрували п’ять пожеж.

    Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС, навівши список загорянь, що трапились.

    О 17:37 у селі Старі Кути Косівського району сталася пожежа покрівлі одноповерхового приватного житлового будинку гр. 1978 р.н. Вогонь пошкодив крівлю будівлі на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – влучання блискавки. Збитки встановлюються.

    О 18:02 у Богородчанському районі, село Іваниківка, сталася пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1,5 га. Вогонь знищив суху траву. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи. Збитки встановлюються.

    О 23:08 у Надвірнянському районі, в селі Лісна Тарновиця, трапилась пожежа покрівлі господарської споруди в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлю на площі 50 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки. Збитки встановлюються.

    О 00:10 в Івано-Франківську, по вул. Чорновола, спалахнула пожежа побутового сміття на відкритій території в сміттєвих контейнерах. Вогонь знищив побутове сміття на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи. Збитки встановлюються.

    О 04:26 в селі Угринів Тисменицького району зафіксували пожежу газової труби на вводі до приватного житлового будинку 23-річного громадянина. Вогонь пошкодив газову трубу. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

    Нагадаємо, на Коломийщині легковик врізався у вантажівку

    Фото ілюстративне

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!