У поліції повідомили деталі трьох ДТП на Прикарпатті (фото)

  • Поліцейські Івано-Франківщини розслідують дві аварії, у яких постраждали троє людей.

    29 жовтня о 11:20 в смт. Ланчин, що у Надвірнянському районі, 52-річний мешканець Тернопільської області, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, рухаючись автодорогою сполученням «Делятин – Раківчик», у напрямку смт. Делятин, допустив зіткнення з 68-річним велосипедистом, мешканцем смт. Ланчин. Останній рухався у попутному напрямку та раптово повернув ліворуч.

    Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Надвірнянської ЦРЛ. Водій автівки – тверезий.

    Того ж дня о 13 годині трапилась ДТП в селі Конюшки, Рогатинського району. Правоохоронці встановили, що 25-річна водійка, мешканка Тернопільської області, керуючи автомобілем Nissan NOTE, рухаючись автодорогою сполученням «Мукачево-Львів», здійснювала виїзд із другорядної дороги на головну, не упевнилась у безпечності маневру, проявила неуважність.

    Внаслідок цього вона зіткнулася із сідловим тягачем Volvo Р.Н із вантажним причепом Tirsan, під керуванням 52-річного громадянина Туреччини.  Водії – тверезі. Внаслідок аварії двох пасажирок автомобіля Nissan NOTE з травмами доставили до лікувального закладу.

    А на Снятинщині водій легковика збив пішохода і втік з місця ДТП.

    Відомості про ці події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!