Освітня середа: Марцінків завітав до одного з навчальних закладів міста (фото)

  • Сьогодні, 27 січня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з директором департаменту освіти та науки Ігорем Максимчуком завітали до  Природничо-математичного ліцею імені Івана Пулюя.

    Про це йдеться на сайті міського голови.

    «Вибрали для освітньої інспекції природничо-математичний ліцей, бо це один із кращих закладів міста. Хотіли подивитися як дітки працюють, обговорити актуальні проблеми, зокрема, щодо забезпечення обладнанням, тощо. А загалом цей заклад постійно змінюються на краще: тут зробили спортивний майданчик, оновили їдальню. Тут є пам’ятка архітектури, тому постійна турбота про її стан продовжує їй віку», – розповідає Руслан Марцінків.

    Директор Івано-Франківського ліцею імені Івана Пулюя Мирослав Бідичак підкреслює, що тут чекали на відновлення звичного формату навчання.

    «Третій день як навчальний процес йде у звичному режимі. Ще є певні обмеження, але, однозначно, і педагоги, і учні з нетерпінням чекали цього моменту. Зараз є відчуття, що після тривалого карантину всі будуть цінувати особисте спілкування значно більше, ніж було раніше», – говорить освітянин.

    До слова, Марцінків перевірив два села Франківської ОТГ

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!