Триватиме до вечора: Франківців кличуть на “Фестиваль української родини”

  • В Івано-Франківську розпочався “Фестиваль української родини”.

    Протягом сьогоднішнього дня, 11 липня, територія Палацу Потоцьких в Івано-Франківську буде простором для спілкування родин, пише “Галицький кореспондент”.

    “Сім’я й родина це найважливіше. Коли ми будемо міцні в родині, будемо міцні і в країні. Пропагуючи сімейні цінності, ми бажаємо, щоб наші діти росли здоровими і щасливими”, — говорить Ірина Рохман начальниця міської Служби у справах дітей.

    За її словами, протягом кількох годин на різноманітних локаціях кожна родина зможе поспілкуватися, погратися та разом створити щось цікаве. Зокрема, будуть працювати дискусійні майданчики, фотозона та платформа “Поговоримо про…”.

  • Також  родини зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах, помилуватися родинним показом вишиванок, послухати цікаву концертну програму, та помолитися спільну родинну молитву.

    “Родина це основна цінність, на якій тримається суспільство. Позаминулого року це був хороший фестиваль і цього року він знову проводиться. Хочемо популяризувати сімейні цінності. Це дуже важливо, тому що потрібно відзначати ті родини, які своїм довготривалим родинним життям показують цінність”, — наголошує міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

    Родзинкою фестивалю стало нагородження подружніх пар, які цьогоріч святкують 50-річчя шлюбу.

    Дійство триватиме до 21 години.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!