Долинські члени виконкому підтримали проєкт про підвищення цін на воду

  • Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

    На порядку денному було два питання: про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання та про встановлення тарифу на послугу централізованого водовідведення, йдеться на сайті установи.

    Спершу заслухали інформацію про стан справ підприємства від в.п. керівника КП «Водоканал» Олега Петрушки. Відтак, отримали відповіді на запитання депутати, старости, підприємці, представники громадськості.

    Також під час обговорення запропонували керівнику КП «Водоканал» до наступного засідання сесії підготувати план першочергових заходів виходу підприємства зі складної ситуації, яка наразі склалась.

    Дві пропозиції стосовно проєкту рішення озвучив міський голова Іван Дирів. Перша стосувалась зміни дати введення рішення в дію, інша – згодом КП повинно подати відповідні документи для коригування тарифу з метою надалі встановлення єдиного тарифу на послуги. З цією метою проведуть наради та робочі зустрічі.

    Опісля відбулось голосування, за підсумками якого члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення щодо встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання.

  • Що стосується іншого проєкту рішення – про встановлення тарифу на послугу водовідведення – його не вдалось прийняти, оскільки для роботи засідання забракло кворуму.

    Читайте також: освітянам Долинської ОТГ боргують мільйони

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!