Під час конфлікту франківець отримав вогнепальне поранення

  • Поліціянти Івано-Франківська оперативно затримали хулігана, який поранив прикарпатця з пістолета.

    Учора, 19 вересня, близько 5:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Хотинській невідомий чоловік грубо порушує громадський порядок та хаотично здійснює постріли, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на сторінку поліції.

    Попередньо правоохоронці встановили, що у дворі одного з будинків між двома чоловіками виник конфлікт. У цей момент 31-річний уродженець Сумської області, який проживає в Івано-Франківську, дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив кілька разів у бік іншого учасника конфлікту.

    У результаті 33-річний місцевий мешканець отримав вогнепальне поранення грудної клітки.

    Під час огляду місця події правоохоронці виявили пістолет та ряд речових доказів. Все вилучене направлене для проведення відповідної експертизи. Зловмисника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності, оперативно затримали патрульні поліцейські неподалік скоєння злочину в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

    Слідчі, за погодженням із окружною прокуратурою Івано-Франківська, повідомили зловмиснику про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За скоєне прикарпатцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Триває досудове розслідування.

    До теми: п’яний житель Долинщини стріляв із пістолета у всі боки 

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!