Прикарпатські рятувальники отримали два пожежні автомобілі (фото)

  • Державна служба України з надзвичайних ситуацій передала прикарпатським рятувальникам дві сучасні пожежні автоцистерни на базі шасі “Маз”.

    Як йдеться на сторінці ДСНС в області, автомобілі укомплектовані 5-тонними цистернами для води та піноутворювача, а також багатофункціональними інструментами, для проведення аварійно-рятувальних робіт, пише “Галицький кореспондент“.

    Як зазначив начальник ГУ ДСНС України в області Володимир Чернецький, ці автомобілі ще більше поліпшать боєздатність підрозділів, дозволять рятувальникам ефективніше виконувати завдання за призначенням, адже вміщують у себе великий об’єм води та піноутворювача, а також оснащені потужною системою освітлення, що дозволить ефективніше працювати рятувальникам у темний час доби.

    Техніка вирушить на оперативне чергування у підпорядковані підрозділи Головного управління, зокрема в Коломийський та Надвірнянський гарнізони й дасть можливість більш оперативно реагувати на виникнення різних надзвичайних ситуацій та оперативно ліквідовувати їх наслідки.

    До теми: Надвірнянщина отримала два нових автомобілі швидкої допомоги 

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!