Блаженніший Святослав у Франківську нагородив переможців екологічного конкурсу

  • Блаженніший Святослав вручив нагороди переможцям Всеукраїнського екологічного конкурсу «Відповідальність за створіння».

     Уже одинадцятий рік поспіль його організовує Бюро УГКЦ з питань екології, пише “Галицький кореспондент” із посиланням на Івано-Франківську архієпархію УГКЦ.

    «У контексті відвідин цього унікального наукового та навчального центру я радий, що можу побачити найкращих і потиснути їм руку. Дякую за те, що Ви взяли участь у цьому конкурсі і сердечно вітаю з перемогою, – зазначив Отець і Глава УГКЦ, вітаючи переможців Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння», – Хочу побажати щоби у вашому житті ще було багато інших перемог. Щоби всі Божі дари, які маєте, Ви могли розкрити і реалізувати».

    Професор Володимир Шеремета, керівник Екологічного бюро УГКЦ, привітавши переможців конкурсу, подякував Блаженнішому Святославу за його батьківську підтримку і сприяння розвитку служіння Церкви задля збереження спільного природного дому.

    Переможці конкурсу отримали грамоти і подарунки в номінаціях – «Вірш», «Казка», «Молитва», «Малюнок», «Відеоролик», «Проповідь». 

    Під час екологічного заходу відбулось також відкриття виставки малюнків «Відповідальність за створіння очима дітей Божих», на якій представили кращі роботи Всеукраїнського конкурсу екологічного конкурсу «Відповідальність за створіння».

    Читайте також: На Прикарпаття прибув глава УГКЦ Блаженніший Святослав (фото)

    Патріарх Святослав освятив горельєфи Павлу Василику та Софрону Дмитерку в Івано-Франківську (фото)

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!