45 судових справ на користь Західного управління упродовж 2021 року

  • З 1 січня по 17 грудня 2021 року суди різних інстанцій ухвалили рішення на користь Західного міжрегіонального управління  ДПС по роботі з великими платниками податків по 45 справах на суму 865,4 млн гривень.

    Про це розповіла начальник Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірина КОРОТКОВА.

    Відтак, станом на 17 грудня 2021 року на розгляді у судах за участю Західного управління перебувало 290 справ різних категорій на загальну суму 6 259,173 млн гривень. 

    Із загальної кількості справ, що у звітному періоду перебували на розгляді в судах різних інстанцій, одну з ключових категорій становили справи про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень – рішень, справ з цієї категорії отримали позитивне рішення на користь контролюючого органу на суму 638,36 млн грн. 

    «Наведена нами статистика демонструє, що у Західному міжрегіональному управління працюють високо кваліфіковані працівники. Результати нашої роботи свідчать про якісну аргументацію та доказову базу Західного міжрегіонального управління.», – додала Ірина КОРОТКОВА.

  • Ми закликаємо платників дотримуватись податкового законодавства. У разі виникнення будь-яких запитань можна звернутися за допомогою до свого податкового координатора

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!