З Калущини відправили на передову три автівки

  • Вже п’ять місяців поспіль не припиняється волонтерська робота в селі Боднарів на Калущині.

    Нещодавно вирішили для акумулювання ресурсів відкрити ще й благодійний фонд «Дружня рука допомоги», пише «Галицький кореспондент» з посиланням на калуського міського голову Андрія Найду.

    «Що тут тільки не виготовляли, скільки благодійних заходів не проводили – усього й не злічити. Але все було з однією метою – наближення Перемоги. Свій потенціал боднарівчани з кожним днем тільки нарощували», – зазначає Найда.

    А тепер мешканці села підготували для ЗСУ три автомобілі: бус VOLKSWAGEN Transporter Т4, позашляховик Jeep Grand Cherokee та “УАЗ”. Всі машини освятили біля церкви Пресвятої Богородиці, оснастили кожну тепловізором і відправлять в зону бойових дій – відповідно, в Запорізьку, Донецьку та Харківську області.

    Староста села Олег Дрогомирецький зазначає, що працювала благодійно величезна кількість людей з громади. Суттєва допомога була від уже згаданої боднарівськоі церкви. Власне, один автомобіль передано від релігійної громади. А ще церква виділила 10 тис. гривень на пальне для автомобілів.

  • Нагадаємо, У Калуші працівники СТО безкоштовно ремонтують автомобілі для потреб військових

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!